Meteen naar de inhoud

KUNST VOOR
OEKRAÏNE

Honderdduizenden mensen zijn op de vlucht zijn geslagen en moeten met niets verder. Amper kleding, geen eten, geen medicijnen, laat staan waardevolle of emotioneel belangrijke en dierbare zaken. Het enige dat ze hebben is zichzelf. Veel gezinnen zijn ook uit elkaar gehaald. Moeder en kinderen mogen de grens over: vader moet terug om het land te verdedigen. De kans is aanzienlijk dat ze hem nooit meer zien. We kunnen en mógen zelfs deze mensen niet in de kou laten staan. Maar om te kunnen helpen is geld nodig, heel veel geld.

DE DEAL

Heb je altijd al een schilderij van mij willen hebben, maar is het er nooit van gekomen er eentje aan te schaffen? Grijp dan nu je kans!

– Kies een werk uit onderstaande lijst.

– Belangrijk: Laat ons weten welk werk je kiest, dan reserveren wij dat voor je en lopen we niet het risico dat twee of meer mensen hetzelfde werk kiezen. Of dat je een werk kiest dat inmiddels vergeven is.

– Maak minimaal de helft (meer mag ook) van de vraagprijs over aan Giro555, o.v.v. Oekraïne.

– Als je mij het betalingsbewijs kunt tonen, is het werk van jou en komen Dees en ik het binnen Nederland persoonlijk afleveren.

Handig om te weten: Stichting Samenwerkende Hulporganisaties (Giro555) is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Je gift is daarmee vrijgesteld van erf- en schenkbelasting en bovendien aftrekbaar van de inkomens- en vennootschapsbelasting. Vraag je boekhouder om meer informatie.
Donaties aan Giro555 zijn ook vrijgesteld van btw.

Klik op de foto om de gewone prijs te zien. Maak minimaal de helft hiervan over aan Giro555. Meer mag ook.