Cursussen

Naast het maandelijkse schrijfcafé en het schildercafé verzorgen Dees en Koen op verzoek ook onderstaande trainingen en cursussen. Behalve dat zij de nodige opleidingen genoten, zijn zij mensen van de praktijk. Ook voor hen geldt dat de schrammen van het leven hen hebben gemaakt tot wie ze vandaag zijn: verbinders en vertellers. Hun kennis en ervaring delen ze graag met jou, zodat jij vanuit verbinding jouw verhaal verder kunt.

De cursus(sen) kunnen individueel of in groepsverband worden gevolgd. Voor meer informatie, stuur even een mailtje met je gegevens.

op zoek naar jóuw VERHAAL

Maar ik ben toch helemaal niet artistiek?
Tijdens de cursus op zoek naar jóuw verhaal gaan we niet op zoek naar je artistieke zelf, maar naar jouw authentieke verhaal. Herinner je je nog dat toen je klein was mislukken niet bestond? Je tekende, schilderde, zong en danste vanuit je eigen kern. Het was het plezier dat telde, niet het resultaat.

Dat plezier staat tijdens deze cursus voorop! Door vanuit je intuïtie te werken en gewoon aan de slag te gaan, wordt het proces belangrijker dan het resultaat. Je verbindt je opnieuw met de creatieve energie die we allemaal in ons hebben en mag als een kind genieten van het moment.

Wat kan ik verwachten?
Het draait deze cursus helemaal om jou! Daarom is veel inbegrepen, zodat je nergens aan hoeft te denken en echt tot rust kunt komen. Je hebt alle ruimte om je eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Vier dagen werk je met ons aan jezelf. We starten elke ochtend om 10.00 uur met koffie, thee en iets lekkers en eindigen om 16.00 uur. Het gaat om verkennen en ontdekken, en met kleur of woorden vorm te geven aan wat jou bezighoudt.

De dag ziet er ongeveer zo uit:
10.00 uur aankomst met koffie en/of thee
10.30 uur stiltewandeling door het bos of meditatie, zodat je kunt landen
11.00 uur intuïtief schilderen of schrijven (beide kunstvormen komen aan bod)
12.30 uur lunch
13.30 uur intuitief schilderen of schrijven
16.00 uur afsluiting

Materiaal
Gebruik van verf, paletmessen, kwasten etc. en een schildersdoek van 60 x 60 cm of 60 x 90 cm zijn bij de prijs inbegrepen. Afwijkende formaten zijn in overleg beschikbaar.

Eten en drinken
Voor koffie, thee, water en een gezonde lunch wordt gezorgd, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Heb je een voedselintolerantie of allergie? Laat het ons vooraf weten. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten
De cursus op zoek naar jóuw verhaal duurt vier dagen en kost € 325,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, water, lunch, materiaal en een standaard schilderdoek.

vrij schilderen

Onder deskundige begeleiding je vaardigheden verder ontwikkelen? 

Dat kan tijdens de lessen vrij schilderen in het Carré Atelier. Wil je werken aan je kunstzinnige ontwikkeling, techniek, of aan je materiaalkennis? Dan zijn deze lessen geschikt voor jou! Ervaring of vooropleiding zijn niet nodig.

Praktische informatie
De lessen worden gegeven in de vorm van een open atelier. Per les is plaats voor maximaal zes deelnemers. Vooraf aanmelden is wenselijk.

Kosten
Je betaalt € 25 per les. Een strippenkaart voor 10 lessen is € 225 en blijft zes maanden geldig. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Materiaal
Gebruik van verf, paletmessen, kwasten etc. is bij de prijs inbegrepen. Een schilderdoek kan na overleg tegen kostprijs worden aangeschaft.