Het Carré Atelier is de werkplek van kunstenaarsechtpaar Koen en Dees Wilgehof-Sodaar. Maar het Carré Atelier is meer! Het atelier is een broedplaats voor kunst waar ruimte is voor experimenteren, performances ontstaan, try-outs worden gehouden en je elkaar kunt ontmoeten. Dat is hoe nieuwe ideeën en verbindingen ontstaan. Want verbinden is een werkwoord: je moet het doen! Het Carré Atelier Café doet dat met behulp vanuit de kunst: van schrijven en schilderen tot muziek maken en ernaar luisteren.

Nieuwsgierig? Kom dan bijvoorbeeld elke laatste zondag van de maand naar het Carré Atelier Café. Drink koffie of thee en ontmoet. Praat met elkaar, schrijf, maak muziek of schilder.

Carré atelier café

Het Carré Atelier Café is een terugkerend open atelier. Het doel is elkaar ontmoeten, omdat dat is waar verbinding mee begint. Verbinden is een werkwoord, je moet het doen! Het Carré Atelier Café doet dat met behulp van kunst: van schrijven en schilderen tot muziek maken of ernaar luisteren.

Doe je iets met kunst of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het Carré Atelier Café. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al gevorderd. Drink koffie of thee en ontmoet. Praat met elkaar, schrijf, maak muziek of schilder. Zin om te ont-moeten en even niks te doen maar wel te genieten van kunst en gezelschap? Ook dat mag in het Carré Atelier Café. Iedereen is welkom!

Meedoen
De toegang tot het Carré Atelier Café is gratis. Voor de versnaperingen (koffie en thee) vragen we een vrijwillige bijdrage, zodat het café ook de volgende maand weer open kan.

Wanneer?
• zondag 27 september
van 12.00 – 16.00 uur
• zondag 25 oktober
van 12.00 – 16.00 uur
• zondag 29 november
van 12.00 – 16.00 uur
• zondag 27 december vervalt i.v.m. feestdagen

Waar?
Je vindt het Carré Atelier in het Carré gebouw tegenover het Vijfde Seizoen op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve in Den Dolder.

Schrijfcafé
Tijdens het Carré Atelier Café kun je van 13.00 tot 15.00 uur deelnemen aan het schrijfcafé. Train je schrijfspier en ontdek je verteltalent. Schrijven is meer dan zomaar een verhaal neerpennen. Er zijn genoeg ingrediënten om je verhaal aantrekkelijker te maken voor je lezer. Het schrijfcafé zet je op het goede spoor. Door je werk aan elkaar voor te lezen doe je inspiratie op en leer je van elkaar.
 
Deelname aan het schrijfcafé kost € 15,-. Direct te voldoen, pinnen is niet mogelijk.
 
Schildercafé
Ook kun je van 13.00 tot 15.00 uur deelnemen aan het schildercafé. Onder deskundige begeleiding werk je aan je eigen vaardigheden. Het schildercafé is een cursus volgens het principe ‘open atelier’. Je hoeft dus niet elke week te komen, maar zult merken dat je je sneller ontwikkelt als je regelmatig werkt. Per keer is er plaats voor maximaal zes deelnemers. Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk.
 
Deelname aan het schildercafé kost € 20,- inclusief gebruik van verf en penselen. Direct te voldoen, pinnen is niet mogelijk. Schilderdoeken kun je zelf meenemen of vooraf bestellen. Deze worden dan apart in rekening gebracht.